Image Image Image Image Image

 Bekijk www.procesmakers.nl voor actuele projecten
06 1645 2080
claasje@procesmakers.nl 

Scroll to Top

To Top

interesse in jouinteresse in jou

No Comments
By admin

On 24, sep 2012 | No Comments | In | By admin

interesse in jou

Wat is jouw verhaal?

Het delen van je eigen verhaal is mooi en tegelijkertijd zo lastig. Want het komt heel dicht bij je kern, een heel kwetsbaar stuk van jezelf.

Pas geleden deelde ik in een whats appje dat ik niet bij een event aanwezig kon zijn, omdat op die dag de sterfdag van mijn broertje Thuur was. Mijn berichtje was heel praktisch bedoeld, maar zorgde voor een heel mooi gesprek over Thuur. Nog geen week later kwamen we er weer op terug. “Heb je al eens een boek geschreven over je broertje?”
Een bijzondere vraag, want ik heb dat boek altijd al eens willen schrijven. Ik ben er al best vaak mee begonnen, in mijn hoofd en op papier. En wat ik schrijf is nooit goed genoeg, vind ik. En toch ervaar ik de behoefte om te delen wat de dood van Thuur mij heeft gebracht en het verhaal over Thuur te delen. En dus staat de eerste zin van mijn boek nu op papier. En schrijf ik er de komende tijd verder aan.
En misschien wordt het uitgebracht, en misschien ook niet. En het is goed.

Je verhaal delen met de ander, kwetsbaar zijn en de ander vertrouwen op een veilige omgeving.  Het levert zulke mooie dingen op, voor jezelf en voor de ander. En het belangrijkste, jouw verhaal, mijn verhaal… het is de unieke basis voor de dingen die we doen en de manier waarop we die dingen doen.

En daarom ben ik benieuwd naar jouw verhaal. Ik luister er graag naar en stel een vraag. En hoop zo wat meer inzicht te geven in de manier waarop je jouw leven leidt en de keuzes die jij maakt..

Submit a Comment

You must be logged in to post a comment. Login